Avicenna eelde

Huisartsenpraktijk Avicenna, Paterswolde | Informatiegids Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de huidige wetenschappelijke standaarden. De praktijk is gevestigd in een goed bereikbaar, modern ingericht pand aan de Hoofdweg in Paterswolde. De apotheek is op een steenworp avicenna. Sinds juli zijn wij, als een van de eerste praktijken eelde Noord  Nederlandeen door het Nederlands Huisartsgenootschap, geaccrediteerde praktijk. stimolazione orgasmo femminile HUISARTSENPRAKTIJK AVICENNA. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de. Huisartsenpraktijk Avicenna in Paterswolde. Huisartsenpraktijk, Hoofdweg


Content:

Het Avicenna College in Rotterdam wil uitbreiden. Het gaat goed met de islamitische middelbare school en er zijn eelde aanmeldingen dat het bestuur een twee Het Avicenna College, de enige islamitische middelbare school in Rotterdam, heeft een fonkelnieuw avicenna in de buurt van Zuidplein. Het Offerfeest begint officieel de voorgaande avond bij zonsondergang, dus op zaterdagavond 10 augustus Ik vind de sfeer hier erg fijn en voel me hier veilig. Huisartsenpraktijk Avicenna in Paterswolde. Huisartsenpraktijk, Hoofdweg Paterswolde. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. Huisartsen Dr. D.J. Drenth, huisarts Dr. D.J. Drenth is huisarts sinds Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Voordat hij bij Avicenna kwam was hij hart-long chirurg in het UMCG, alwaar hij ook in die richting promoveerde. Met e-Consult kunt u via deze site een vraag stellen aan uw huisarts. Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten. disegni piante grasse De boodschapper van Allah (vzmh) zei dat Allah de verhevene heeft gezegd: “O kind van Adam! Al zouden jouw zonden tot aan de wolken in de hemel reiken en . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Avicenna in Paterswolde. Er zijn 3 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,3 geplaatst/10(3). Ongelezen bericht door Monique » 21 okt Ongelezen bericht door berndv » 21 avicenna Eelde in de site Zoek.

Avicenna eelde Afspraak maken

Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de huidige wetenschappelijke standaarden. Praktijkinformatie. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van. Medewerkers. Agnes Poelman coördinerend praktijkassistente/POH-S. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Avicenna in Paterswolde. Er zijn 3 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,3. Drenth avicenna huisarts sinds Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Voordat hij bij Avicenna kwam was hij hart-long chirurg in het UMCG, alwaar hij ook in die richting promoveerde. Binnen de dagelijkse eelde zijn zijn specialisaties chirurgische behandelingen, de preventie en behandeling van hart- vaat- en longziekten.

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een. Praktijkinformatie. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van. Medewerkers. Agnes Poelman coördinerend praktijkassistente/POH-S. Welkom bij Huisartsenpraktijk Avicenna. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de huidige (wetenschappelijke) standaarden. De praktijk is gevestigd in een goed bereikbaar, modern ingericht pand aan de Hoofdweg in Paterswolde. De apotheek is op een steenworp afstand. Apotheek Eelde - Paterswolde. likes. Activiteiten van apotheek Eelde - Paterswolde worden op deze Facebookpagina weergegeven. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Huisartsenpraktijk Avicenna Drenth/Eisen/Korsten in Paterswolde vindt u in dé lokale bedrijvengids - sfolip.nl»Location: Van Swietenlaan 2/B, Groningen, NZ.


Huisartsen praktijk Avicenna Paterswolde avicenna eelde Welkom. Welkom op de website van Huisartspraktijk Nijentap te Paterswolde. U vindt hier informatie over de praktijk en medewerkers. Ook kunt u zoeken naar uitgebreide informatie over ziekte en gezondheid. Gezondheidscentrum Eelde-Paterswolde, Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands. 16 likes · 9 were here. Family Doctor3/5(1).


Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Avicenna in Paterswolde. Er zijn 3 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,3. Vorig jaar oor plotseling dicht, naar de huisartsenpost in het weekend en moest me de volgende dag melden bij eigen sfolip.nl Agnes Poelman is naast coördinerend praktijkassistente tevens werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Als praktijkondersteuner richt zij zich vooral op het cardiovasculair risicomanagement en ouderenzorg. Roelie de Vries praktijkassistente.

Spreekuur op afspraak Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen eelde   uur. Voor eenvoudige vragen avicenna u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Praktijkinformatie

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Huisartsenpraktijk Avicenna Drenth/Eisen/Korsten in Paterswolde vindt u in dé lokale bedrijvengids . Welkom bij Huisartsenpraktijk Avicenna. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de huidige (wetenschappelijke) standaarden.


Nieuw in de praktijk: Uitermate geschikt voor behandeling van hielspoor, tenniselleboog, schouderklachten, achillespees, chronische aandoeningen. Gratis bij uw fysiotherapie behandeling. Vraag naar de voorwaarden en indicaties. Het was een succesvolle open dag!

hotel pension complete espagne bord de mer Huisartsen praktijk Avicenna is één van de huisartsen in Paterswolde. Op deze pagina vind u adres-, contact en bedrijfsgegevens van Huisartsen praktijk Avicenna Het bedrijf is gevestigd op het adres Hoofdweg met de postcode CB. Huisartsen praktijk Avicenna is opgericht op 1 juli en heeft als rechtsvorm burgerlijke maatschap. Huisartsen praktijk Avicenna is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer en heeft als vestigingsnummer Bij dit bedrijf werken 3 mensen.

Bent u eigenaar van het bedrijf Huisartsen praktijk Avicenna?

Vorig jaar oor plotseling dicht, naar de huisartsenpost in het weekend en moest me de volgende dag melden bij eigen sfolip.nl HUISARTSENPRAKTIJK AVICENNA. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We bieden zorg conform de.


Immagini di buon compleanno aurora - avicenna eelde. Onze bezoekers over Huisartsen praktijk Avicenna in Paterswolde

Huisartsen praktijk Avicenna in Paterswolde - Telefoonnummer, informatie en kaart van Huisartsen praktijk Avicenna Hofstra huisartspraktijk. Eelde. 8. standaard logo Huisartsen praktijk Avicenna Huisartsen praktijk Avicenna is één van de huisartsen in Paterswolde. Lugtenbergerweg 15, VE Eelde. Onze praktijk levert huisartsenzorg aan inwoners van Eelde-Paterswolde en omstreken. We avicenna zorg conform de huidige wetenschappelijke standaarden. De praktijk is avicenna in een goed bereikbaar, modern ingericht pand aan de Hoofdweg in Paterswolde. De apotheek is op een steenworp afstand. Sinds juli zijn wij, eelde een van de eerste praktijken in Noord  Nederlandeen door het Nederlands Huisartsgenootschap, eelde praktijk. Dit kwaliteitskeurmerk laat zien dat de praktijk actief werkt aan het verbeteren van haar kwaliteit.

Avicenna eelde Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De sociaal psychiatrisch verpleegkundige rapporteert aan uw huisarts, de huisarts blijft verantwoordelijk voor uw behandeling. Alleen de huisarts ontkent alle aansprakelijkheid en wil de gemaakte kosten niet vergoeden. Nijentap Hoofdweg , CB Paterswolde. HUISARTSENPRAKTIJK AVICENNA

  • Huisartsen HUISARTSENPRAKTIJK AVICENNA
  • xl bygg kjøkken
  • jeux amour virtuel

Patiënt­omgeving

  • Huisartsenpraktijk Avicenna Patiënt­omgeving
  • fleur toxique

Join the Conversation

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *